За вбивство вагітної дружини - вісім років тюрми

Цей дикий за своєю жорстокістю і цинічністю випадок стався цьогоріч на самісінькі Різдвяні свята у селі Копинівці Мукачівського району. Молодий господар з дружиною повернувся додому після відвідин гостей.

 

Відпочиваючи у компанії приятелів, чоловік почув прикрі плітки про свою 24-річну дружину. Крім цього, щось явно не сподобалося йому в поведінці жінки. Розпалений ревністю і алкоголем, сільчанин майже з порога зчинив у хаті скандал. Господиня, зрозуміло, як могла, захищалася, намагаючись пояснити благовірному безпідставність цих підозр. Але слова дружини мали зворотну реакцію. Розлючений ревнивець зі всієї сили вдарив її у груди, далі повалив на підлогу і заходився бити руками та ногами. Молода мама була на четвертому місяці вагітності. Тож після нелюдських тортур, стікаючи кров’ю, швидко втратила свідомість. Ось таку, непритомну, нелюд притягнув дружину за руки до ліжка, де покинув «відходити».

Зранку отверезілий сільчанин зайшов у кімнату - жінка ще дихала. Це трохи заспокоїло зловмисника, і він подався у центр села, аби придбати спиртне. В одному із закладів відпочинку по нього прибігли родичі, котрі повідомили, що дружині вже зовсім погано. Тільки тоді домашній тиран спромігся викликати «швидку». Але приїзду медиків жінка, на жаль, не дочекалася. Від отриманих тяжких травм вона померла.

Через ревнощі і п’яну лють батька сиротами залишилися двоє маленьких діточок віком п’ять і шість років.

За фактом умисного спричинення тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок чого померла людина, було розпочато кримінальне провадження. Далі справу передали в суд. Днями він виніс вирок: призначити затриманому сільчанину покарання у вигляді позбавлення волі на вісім років.

Наталія МАШІКО, Мукачівський МВ УМВС

Uzhgorod.net.ua

 

25 листопада 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів