П’яну лікарку, яка на автівці вбила двох закарпатців, «відмазують» від правосуддя родич Ілля Токар зі Смоланкою

На Закарпатті розвивається резонансна історія, абсолютно схожа то тієї, що мала місце з убивством в дорожньо-транспортній пригоді трьох людей колишнім керівником Хустської філії "Закарпатгазу" Павлом Нагірним.

 

Як з'ясувало Закарпаття онлайн, Наталія Балаж, яка вчора, 22 листопада, будучи п'яною за кермом автомобіля  "Toyota Corolla", на швидкості врізалася в авто ДАІ, що замикало процесійний Хресний хід за участі трьох сотень людей, зараз переховується від правосуддя в Закарпатському обласному клінічному центрі нейрохірургії та неврології (нині директором є Володимир Химич, раніше Центром керував чинний ректор Ужгородського національного університету Володимир Смоланка). Жінку, що через 1.2 проміле алкоголю в крові вбила двох і покалічила ще кількох людей, вклали до центру начебто з підозрою на струс головного мозку. Як стверджують джерела Закарпаття онлайн - на прохання колишнього голови Мукачівської РДА Іллі Токаря, з яким сім'я Балажів (мати винуватиці ДТП - Надія Балаж є директором Мукачівського аграрного коледжу) перебуває у родинних стосунках. 

Тобто, постмайданному сьогоденні маємо абсолютну паралель з історією, яка мала у випадку Павла Нагірного, колишнього очільника Хустської філії ПАТ "Закарпатгаз", який, перебуваючи п'яним за кермом, вбив двох людей - матір і доньку, і ще двох дітей покалічив. Після тієї страшної аварії П.Нагірний щез з місця ДТП і переховувався від правосуддя в обласній психіатричній лікарні в Берегові, а потім - за кордоном. І лише через рік, внаслідок тиску громадськості, П.Нагірного засудили до 8 років тюрми.

Аналогічна спроба сховати Наталію Балаж вже в нових, після Революції Гідності, умовах викликала бурю емоцій в читачів Закарпаття онлайн, які в коментарях до відповідних публікацій та листах на електронну адресу Закарпаття онлайн вказують на продовження політики подвійних стандартів уже в нові часи.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, близько 4-ї години ранку 22 листопада, на 798 км автодороги Київ - Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками - водій автомобіля «Toyota Corolla», перебуваючи за кермом в стані алкогольного сп’яніння, не вибрала безпечну дистанцію та скоїла зіткнення з патрульним автомобілем «ВАЗ 2110», що супроводжував хресну ходу православної громади Ужгрода до Свято-Успенського жіночого монастиря. При цьому, як повідомляють в Департаменті ДАІ МВС України, на автомобілі ДАІ були включені проблискові маячки, а пішоходи були одягнені у світлоповертаючі жилети. 

Внаслідок ДТП один пішохід загинув на місці події, а а інший - в лікарні. Ще троє пішоходів, а також водій та пасажир автомобіля «ВАЗ» отримали тілесні ушкодження, з якими були доставлені до лікарні.

За результатами експертизи, в крові водія Toyota Corolla лікарі виявили 1.2 проміле алкоголю.

 

23 листопада 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів