В центрі Ужгорода завівся серійний «щипач»

В одному з магазинів на вулиці Швабській було кілька клієнток. Одна з них, жителька обласного центру, на якийсь час залишила без нагляду свою сумочку.

 

Цих кількох хвилин виявилося достатньо, аби відвідувачка зосталася без гаманця, де містилися, за її словами, понад 6 500 гривень. Жертвою невідомого крадія у той же день і на тій же вулиці стала ще одна ужгородка. Молода панянка відпочивала в кафе. Свою куртку дівчина почепила на вішак. Хтось скористався її необачністю і викрав з кишені дорогий мобільний телефон. А працівниця магазину на вулиці Толстого в обласному центрі навіть не зауважила, як хтось з покупців цього закладу потягнув з її сумочки

гаманець з 1500 гривнями. Не знайшла своєї калитки після виходу з маршрутного таксі на площі Петефі й інша ужгородська пані. Жінка каже, що вона, мабуть, «засвітила» гроші, коли розраховувалася за проїзд. Свою сумочку особливо не пильнувала, навіть точно не знає, де саме: в маршрутці чи вже не вулиці, її обікрали. Потерпілі звернулися у міліцію. Правоохоронці припускають, що всі випадки можуть бути справою рук одного й того ж «щипача». Наразі триває розслідування, пишуть "Відомості міліції".

Uzhgorod.net.ua

 

25 листопада 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів