Позичений планшет опинився в ломбарді

Ужгородець «позичив» у своєї знайомої планшет, щоб кілька днів покористуватися ним. Насправді ж він здав його у ломбард, а одержані кошти витратив на власні потреби.

 

Днями, пізно вночі, із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 46-річна мешканка міста з проханням вжити заходів до громадянина на ім’я Василь, який її ошукав. Проте ані прізвища, ані місця проживання «позичальника» цієї недешевої речі заявниця не знала.

З'ясувалося, що ще у серпні потерпіла дала в користування малознайомому молодику планшет «Леново», який належить її неповнолітній доньці. Коли ж прийшов час повертати позичене, той раптово зник і перестав виходити на зв’язок.

Працівники карного розшуку Ужгородського міського відділу розшукали зловмисника. Ним виявився 20-річний житель міста, який ніде не працює. У скоєному хлопець зізнався і розповів, що йому потрібні були гроші, заробити які він не здатний, тож не придумав нічого кращого, як обдурити свою знайому. Під приводом «користування», попросив у жінки планшет, того ж дня здав його в ломбард. Одержані таким чином кошти витратив на власні потреби.

Цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу і України (шахрайство), караєтьсй штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

 

 

01 грудня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів