Подружжя з Тячівщини потрапило на програму телеканалу «Інтер» (фото, відео)

8 грудня на телеканалі «Інтер» вийшов черговий випуск передачі «Стосується кожного», присвячений непростим стосункам у сім’ї Маджар з Тячівщини.

 

Cімейний Конфлікт. Закарпаття. Чому розпалася сім'я - через дружину, яка не при своєму розумі, чи тому що у чоловіка з'явилася коханка?

З серпня цього року Наталя (27 років) і Віктор (33 роки) живуть окремо. Вони прожили у шлюбі 11 років. Двоє їхніх спільних дітей (дівчинки) живуть у Наталі, ще двоє (хлопчиків) живуть у Віктора. Наталя та її мама вважають, що чоловік пішов до коханки. Наталя хоче зберегти сім'ю. Віктор заперечує, що завів коханку. Він хоче забрати своїх двох доньок у Наталі і щоб вона зі своєю мамою назавжди від нього відстала.

Почали зустрічатися, коли Наталі було 14 років, а у 16 років одружилися.Освіти у Наталі, крім школи, немає. Першу дитину народила у 2004 році, якраз на річницю шлюбу. Сам Вітя 2-ої групи інвалідності (у нього горб на спині). Мама вважає, що батьки Віктора були б не проти, щоб Наталя повернулася. Тому що вона дуже допомагала по господарству. Віктор каже, що Наталя не вміє не писати, не читати. Каже, що з самого початку були сварки. Всі 11 років їхнього спільного життя були сварки і скандали. Каже, що за все своє життя Наталя ніде не працювала, була домогосподаркою, прала, готувала їсти, допомагала його батькам. За останні 2 роки Наталя написала на чоловіка 8 заяв до міліції, наприклад, що він їй погрожував.

У студію "Стосується кожного" приїхала жінка, яку в селі вважають розлучницею багатодітної сім'ї. Що вона скаже колишньому подружжю? І чи зможуть Наталя і Віктор заради своїх чотирьох дітей почати все спочатку?...

 
Позицію Наталії у студії захищає адвокат  Надія Бедзір. 
 
Чи захоче подружжя пробачити один одному старі образи і почати все спочатку заради дітей?

 
 
 
 
 

 

11 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів