Ніж - як засіб розв’язання побутових конфліктів

Останнім часом побільшало випадків, коли через найменше непорозуміння люди хапаються за холодну зброю.

 

Не .обійшлося без «поножовщини» і під час суперечки, яка мала місце у Хусті. Тут не порозумілися двоє місцевих жителів. Кілька місяців тому 23-річний житель Хуста попросив свого 54-річного знайомого поштукатурити будинок. Домовилися, що за роботу молодий господар заплатить п'ятсот гривень. Невдовзі робота вже йшла повним ходом. Коли замовлення було виконано, робітник, зрозуміло, прийшов до свого роботодавця по обіцяні гроші. Але замовник у відповідь лишень зухвало відповів, мовляв: грошей немає. Мало того, він ще й став ображати чоловіка. Зчинилася серйозна сварка. Спершу опоненти з’ясовували сто-

сунки у будинку, далі розв’язання конфлікту перенесли на вулицю.

Люди кажуть, що перед тим, як прийти до нечесного роботодавця, його колишній робітник заготовляв березові гілки для віників, тож мав при собі ніж. Доведений до відчаю несправедливим ставленням до себе, він автоматично потягнувся до кишені, вийняв ніж і вдарив ним свого кривдника. Далі налякався, усвідомивши, що накоїв, і втік. Лезо потрапило у пікантне місце - сідниці. Травмованому хустянину надали відповідну медичну допомогу. На щастя, його здоров’ю нині ніщо не загрожує, рана виявилася неглибокою, тож потерпілого молодика відправили на амбулаторне лікування.

Але лікарі сповістили про цей випадок працівникам міліції. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Ніж правоохоронці вилучили. Триває розслідування, повідомляють "ВМ".

А от яку ціль переслідував 16-річний юнак з Виноградова, який недавньої ночі прийшов нібито в гості до 50-річного жителя міста, поки що невідомо. Але після цього візиту дорослий чоловік потрапив на операційний стіл. За словами останнього, хлопець постукав до його оселі близько другої години, далі зчинив сварку з господарем будинку, апогеєм якої стала банальна побутова «поножовщина». Юний спритник схопив зі столу кухонний ніж і всадив його у груди господаря. Гостре лезо потрапило у ліву частину грудної клітки. Добре, що не зачепило життєво важливих органів. На сьогодні стан потерпілого стабільний. На хлопчину чекають кримінальні клопоти.

Uzhgorod.net.ua

 

14 грудня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів