Мукачівські підлітки прийшли розважитися, а скоїли злочин

Троє неповнолітніх мукачівців, студенти одного з місцевих училищ, вирішили провести свій вільний час у тирі, що в самому центрі міста.

 

Але такі розваги не безкоштовні. Тож підлітки не придумали кращого виходу із ситуації, як викрасти пневматичний револьвер вартістю близько 1500 гривень. Щоб реалізувати свій злочинний задум, кмітливі малолітки зімітували вимкнення електроенергії. А коли світло нібито з'явилось, хлопці, сміючись, вийшли з приміщення. У цей момент в залі була тільки жінка-консультант. Інших відвідувачів, окрім зухвалих студентів, того вечора не було. За кілька хвилин, коли юнаки пішли, жінка виявила відсутність зброї і одразу викликала правоохоронців. А власник закладу, місцевий приватний підприємець, під час написання заяви про крадіжку пневматичного револьвера поділився своїми припущеннями стосовно того, хто може бути злодієм.

Оперативники карного розшуку Ярослав Мартин та Артур Ганькович невдовзі вийшли на слід неповнолітніх зловмисників. Їх зафіксували камери відеоспостереження, вмонтовані на сусідньому з тиром торговельному закладі.

Підозрювані, як з’ясувалося, проживають у мікрорайоні міста Підгоряни і здобувають освіту в одному навчальному закладі. Заздалегідь домовившись, вони свідомо йшли до тиру, аби викрасти пневматичний револьвер. Зброю потім сховали на даху новобудови у власному мікрорайоні. Та довелося сховок показати працівникам міліції. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Триває досудове розслідування. Зокрема, з’ясовується, навіщо малоліткам знадобився револьвер, розповідають "Відомості Міліції"

Uzhgorod.net.ua

 

13 грудня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів