На Берегівщині молодик «подався» по одяг і харчі до чужої хати

Ще в середині листопада до працівників Берегівського РВ УМВС із заявою звернувся 44-річний житель одного із сіл району.

 

Чоловік розповів, що з його літньої кухні загадковим чином зникли продукти харчування. Невідомий зловмисник прихопив зі собою також спортивний костюм господаря і пару кросівок. Двері кухні власник оселі мав звичку не зачиняти. Про це, мабуть, було відомо непрошеному гостеві.

Буквально за три дні берегівські оперативники вийшли на слід імовірного зловмисника. Як розповідають "Відомості міліції" у причетності до скоєння злочину запідозрили 22-річного берегівця. Незважаючи на свій доволі молодий вік, хлопець вже кілька разів притягався до кримінальної відповідальності і навіть протягом трьох років відбував покарання у місцях не надто віддалених. Цьогоріч навесні вийшов на волю, але ставати на шлях виправлення не мав жодного наміру, тому знову взявся за старе...

Через лінощі і з певних «зековських» міркувань молодик навіть не намагався працевлаштуватися. Через це, зрозуміло, постійно відчував потребу в грошах. Інколи, правда, погоджувався з матір’ю продавати по селах лісові гриби. Саме так, за його словами, він вперше потрапив на подвір’я потерпілого. Восени продавав його дружині гриби. Жінка без зайвої думки запросила продавця на обійстя. За цей час спритник встиг як слід роздивитися обстановку...

Згодом, проходячи повз будинок потерпілого, у хлопця виник план, швидкого поліпшення власного матеріального становища. Під дією «зеленого змія» юнак проникнув до чужої літньої кухні.

Правоохоронцям вдалося вилучити одяг та взуття, які після відповідної експертизи будуть повернуті власнику. Що не можна сказати про поцуплені продукти харчування, їх злодій встиг з’їсти.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, відомості про злочин внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Тепер на спритника чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Uzhgorod.net.ua

 

15 грудня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів