Мукачівську пенсіонерку обікрав «бувалий»

Лишень доба знадобилася працівникам карного розшуку Мукачівсього міського відділу міліції аби розкрити зухвалий злочин і встановити особу зловмисника, який обікрав літню жінку.

 

Про цей випадок правоохоронцям повідомив син потерпілої. За його словами, у вихідні до гаражу сільчанки заліз невідомий злодій і виніс звідти електроінструменти на суму близько 10 тисяч гривень. На місце пригоди одразу ж виїхала слідчо-оперативна група.

Міліціонери розробили план дій, згідно з яким перевірили усіх раніше судимих осіб, що перебувають на обліку в міліції, поспілкувалися із сусідами потерпілої. Так, у поле зору стражів порядку потрапив 41-річний чолов’яга, який свого часу 16 років провів за гратами за скоєння подібних злочинів, а після повернення з тюрми ніде не працював.

Чоловік разом з цивільною дружиною і малолітньою дитиною мешкає по сусідству в приватному будинку. Ніхто з подружжя не працює, обоє зловживають спиртним, на придбання якого їм необхідні були гроші. Крім того, через свою згубну пристрасть до алкоголю сільчани влізли у борги. Зухвалець знав: сусідка самотня, а в її гаражі знайдеться, чим поживитися, розповідаюь "Відомості Міліції". Тож на крадіжку чоловік йшов цілеспрямовано. Крадені речі спритник збув того ж таки вечора за безцінь.

З виручених грошей повернув борг, а залишок витратив на чергову пляшку.

Відомості про подію, розповідають оперативники карного розшуку Мукачівського МВ УМВС Юрій Минда та Іван Кривляк, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Крадені речі громадянам, котрі їх придбали, довелося повернути справжній власниці. Триває досудове розслідування. Скоріш за все, досвідченого «зека» знову чекає лава підсудних.

Uzhgorod.net.ua

 

15 грудня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів