Заява Закарпатської обласної організації Партії промисловців і підприємців України

На початку року в нашій області місцевими радами розглядалось питання щодо встановлення розмірів місцевих податків і зборів, ставок єдиного та фіксованого податків, ринкового збору. На превеликий жаль, традиції минулих років, коли до даних питань підходили без належного аналізу, без зауважень представників сфери підприємництва збереглися і сьогодні.

 

Як наслідок, розміри абсолютної більшості платежів були підвищені.
Даний факт у по?днанні з новими умовами сплати внесків до Пенсійного фонду суб??ктами підпри?мництва, які користуються спрощеною системою оподаткування призвів до значного додаткового фінансового навантаження на представників малого та середнього бізнесу, нівелювання тих переваг, які були передбачені особливим способом оподаткування.
З огляду на те, що у сфері малого та середнього бізнесу в нашій області задіяно близько 100 тисяч чоловік та з метою недопущення тінізації економіки у даній сфері, зростанню соціальної напруги ми зверта?мось до депутатів відповідних місцевих рад з проханням терміново переглянути відповідні рішення, враховуючи вимоги діючого законодавства щодо підготовки проектів та процедури прийняття такого роду рішень.
У разі зволікання щодо врегулювання даної ситуації Закарпатська обласна організація Партії Промисловців і Підпри?мців України домагатиметься відміни даних рішень у судовому порядку як таких, що прийняті з порушенням вимог чинного законодавства.

?штван Цап, голова ЗОО ПППУ

 

17 лютого 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. cogla 2005-02-17 / 14:22:00

    Іштван прокинувся. Мабуть він побив горшки із Слободенюком і зажадав помсти, оскільки головний ринковий збирач Слобода і Рата. Але Раті він ніколи не пробачить зламану щелепу.