Закарпатця, який схиляв до гріха неповнолітніх, 6 років розшукують міліціонери

Тячівська міліція шостий рік шукає і не може знайти крадія з Вонігова

 

Нещодавно Тячівський районний суд розглядав кримінальну справу, яка знаходиться у провадженні ще з 2008 року і стосується серії крадіжок, скоєних мешканцем Вонігова.
На пригоди його тягнуло переважно на нетверезу голову.  Молодик пограбував зі зламом кафе-магазин «Ліщина» у Новобарові, крамницю «АВС» у Руському Полі. А от на третій спробі пограбування зловмисника затримав на гарячому власник іншого новобарівського магазину. 
 
Та, як з’ясувалось, крав чоловік не сам, а втягував у злочинну діяльність неповнолітніх. Правоохоронці порушили проти крадія кримінальну справу і відпустили під підписку про невиїзд. Відтак кілька разів викликали до суду. Але обвинувачений зник. У 2009 році його оголосили в розшук та змінили запобіжний захід з підписки про невиїзд на тримання під вартою.
 
Як зазначає Тячівський райсуд у Постанові від 26 грудня 2014 року, «постанова про розшук підсудного одразу ж була направлена для виконання до Тячівського РВ УМВС України в Закарпатській області, і протягом вже більше п’яти років працівниками міліції не виконана, незважаючи на неодноразові нагадування Тячівського районного суду щодо повідомлення про наслідки виконання постанови про розшук підсудного. На адресу суду надходять лише нічим не підтверджені повідомлення Тячівського РВ УМВС України, що проводяться заходи по встановленню місцезнаходження підсудного, і в разі встановлення його місцеперебування буде повідомлено Тячівський районний суд».
 
Зрештою, суд постановив направити справу прокурору Тячівського району для організації додаткового розслідування.
 
 

 

14 січня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів