Святкування Старого Нового року закінчилося «поножовщиною»

Зимові релігійні свята - одні з найдовших. Тому «затяжні» п’янки під час їх відзначення майже щороку не обходяться без різних неприємних ситуацій: бійок, поганого самопочуття тощо. Не стали винятком і цьогорічні празники.

 

Повідомлення про те, що в помешканні 55-річної жительки обласного центру виявлено мертвого 30-річного чоловіка, працівники Ужгородського МВ УМВС отримали від медиків швидкої допомоги. Лікарів викликала сама господиня, але врятувати життя молодій людині не вдалося. На жаль, було вже запізно - медикам залишилося хіба що констатувати смерть.

Невдовзі на місце події прибула слідчо-оперативна група ужгородської міліції. Покійний з ножовим пораненням черевної порожнини лежав на підлозі у спальній кімнаті. Оперативники опитали власницю оселі. На той час у помешканні знаходився і її колишній 53-річний чоловік. Саме на нього відразу упали підозри в причетності до скоєння цього кривавого злочину.

Далі працівники міліції довідалися, що загиблий проживав у сусідньому будинку. Того вечора він прийшов до ужгородки в гості — нібито привітати зі святом. Але жінка вже мала гостя - свого колишнього благовірного. Разом накрили на стіл. Під час святкування між чоловіками несподівано виникла сварка. Не знати, чи старшому з відвідувачів щось не сподобалося у поведінці молодшого, можливо, не обійшлося без ревнощів, пишуть "Відомості міліції". Але несподівано колишній господар схопив зі столу кухонний ніж і вдарив ним молодого ужгородця в область живота. Поки прибули медики, потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер. На місці події оперативники вилучили речові докази, підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину затримали. Наразі він перебуває в ІТТ Ужгородського МВ УМВС. За цим фактом проводиться розслідування.

Uzhgorod.net.ua

 

18 січня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів