Серійного велокрадія «нейтралізували» на Закарпатті

Серійний крадій з Берегова проведе за ґратами понад 4 роки

 

Мукачівський міськрайонний суд засудив мешканця м. Берегова за вчинення 10 крадіжок до 4,6 років позбавлення волі. Свої злодійські набіги берегівчанин скоював упродовж січня-травня 2014 року.

У січні 2014 року слідчий міськвідділу відкрив кримінальне провадження по факту крадіжки велосипеду неподалік центральної частини м. Мукачева, шляхом пошкодження за допомогою дерев’яної палиці велосипедного замка. Невдовзі, було розпочато ще дев’ять кримінальних проваджень за аналогічними фактами, які скоїв цей же чоловік.

.Як з’ясувалося під час проведення досудового слідства, раніше судимий житель Берегова періодично приїздив у Мукачево, щоби цупити велосипеди.

В судовому засіданні прокурор надав беззаперечні докази його винуватості, звернув увагу на тяжкість та підвищену суспільну небезпечність вчиненого злочину, а також те, що обвинувачений раніше неодноразово судимий, за крадіжки, що зайвий раз підтверджує небажання злочинця стати на шлях виправлення, у зв’язку з чим просив призначити реальну міру покарання у вигляді позбавлення волі.

Вироком Мукачівського міськрайонного суду крадія за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 185 КК України засудили до 4 років і 6 місяців позбавлення волі.

джерело

 

21 січня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів