Неповнолітні роми Берегова викрали з приватного подвір’я каналізаційний люк

Однак їх намірам завадили співробітники міліції

 

Днями у чергову частину Берегівського райвідділу міліції надійшов дзвінок від небайдужого перехожого, який повідомляв про те, що невідома смаглява дівчина  проникла через огорожу на подвір’я приватного будинку.

Прибувши за вказаною адресою,  правоохоронці з’ясували, що будинок не жилий, господарі вже протягом тривалого часу мешкають в сусідній Угорщині. На подвір’ї та поблизу нікого не було.

Стражі порядку вирішили перевірити сусідні двори будинків і вулиці. В одному з дворів багатоповерхівки дільничні затримали смагляву дівчину, яка тягнула саморобний возик із каналізаційним люком, який вона встигла викрасти з подвір’я будинку. Тягнути здобич їй допомагали ще двоє молодих людей – дівчина та хлопець.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка, вчинена з проникненням у сховище) Кримінального Кодексу України. Нагадаємо, що санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування. Правоохоронці перевіряють причетність затриманих до інших крадіжок каналізаційних люків на території міста та району.

- Викрадення каналізаційних люків уже давно є однією з найактуальніших проблем для нашого міста та району, - зазначив т.в.о. начальника Берегівського райвідділу міліції майор Володимир Сакалош. - Після нашестя мисливців за металоломом, які викрадають кришки люків, залишаються провалля, що становлять небезпеку для пішоходів та машин і стають причиною нещасних випадків, а то и трагедій.

Правоохоронці Берегівського райвідділу міліції звертаються до берегівчан, зокрема до власників пунктів прийому металобрухту. При встановленні фактів чи виникненні підозри про незаконне походження металобрухту, який вам приносять, повідомляйте до міліції. Адже такий, на перший погляд, незначний злочин, як крадіжка металобрухту, може призвести до  тяжких наслідків, повідомила Яна Денисюк, Берегівський РВ УМВС

 

21 січня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів