Шахраї обікрали онкохворе маля

Зловмисники вкрали гроші від хворої на рак дитини

 

У минулому році родина Русобров із Хуста дізналася страшну звістку – у їхньої, піврічної донечки, лікарі виявили ретинобластому правого ока. Діагноз підтвердили спеціалісти клініки у Берліні, крім того, рак сітківки виявили й на лівому оці. Суми, потрібної на реабілітацію, у сім’ї звісно ж не було. Тож до збору коштів долучилися всі знайомі, журналісти місцевих видань.

Німецькі медики, аби здешевити лікування маленької Софійки, порадили матері дитини – Анні Русобров провести хіміотерапію у Мінську. Однак все одно зібрати потрібні на 6-8 сенсів 40 тисяч євро не вдалося. Першу хіміотерапію дівчинка мужньо витримала.

Але 22 січня зловмисники викрали з картки ПриватБанку, на які переказували заощадження усі небайдужі краяни, 50 тисяч гривень. Тож наразі навіть оплатити другий сеанс, призначений на 2 лютого, родина не має можливості.

Розслідуванням інциденту уже займається міліція, але поки грабіжників не знайдено і коштів, потрібних на лікування теж немає.

Зараз допомогти Софійці можна або передавши гроші безпосередньо рідним, або через електронну систему миттєвих Інтернет-розрахунків: PAYPAL: [email protected] (євро);

WEBMONEY:

долар-Z275269682963;

рублі-R224095120953;

гривні -U176191583834.

-Навіть маленька допомога краща, ніж велике співчуття, – каже мама дівчинки.

 

Марина Алдон

 

24 січня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів