Мукачівському посадовцю загрожує 8 років тюрми за спричинення смерті літньої жінки

Прокуратура розпочала кримінальне провадження стосовно начальника штаба Мукачівського МВ УМВС, який здійснив смертельний наїзд на пенсіонерку

 

Прокуратурою розпочато досудове розслідування за фактом ДТП за участі начальника штаба Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області, внаслідок якого загинула пенсіонерка (ч. 2 ст. 286 КК України).

Попередньо становлено, що ввечері 25 січня начальник штаба Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області на автомобілі «Шевроле Авео» м. Свалява здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок вказаної дорожно-транспортної пригоди, від отриманих тілесних ушкоджень літня жінка померла на місці.
 
 
Огляд місця події проводився із залученням екпертів НДЕКЦ при УМВС України в Закарпатській області з застосуванням фото та відеозйомки. Автомобіль вилучений та поміщений на спецмайданчик Свалявського РВ УМВС України в Закарпатській області.
 
         Водія наразі затримано в порядку ст. 208 КК України. Впроводяться усі необхідні слідчі дії.
 
 
Довідка:

ч. 2 ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель особи, - караються позбавленням волі на строк від трьх до восьми  років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років, повідомляє Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

26 січня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів