В ужгородській квартирі викрили наркопритон (фото)

Міліціонери прибули на місце пригоди саме вчасно...

 

Співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків спільно із працівниками роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції припинили злочинну діяльність 27-річного раніше судимого мешканця міста, який утримував у власній квартирі притон для любителів наркотичних засобів

Молодий чоловік нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, де провів кілька років за злочини, пов’язані з наркотиками. Після звільнення на шляхвиправлення так і не став, а продовжив свою злочинну діяльність.

Наркотичну речовину виготовляв на кухні у звичайних каструлях, із різнихмедпрепаратів, які купував в аптеках. Виготовлену наркотичну речовину молодик вживав сам, а також ділився нею зі своїми приятелями, якічастенько навідувалися до нього в гості.

Міліціонери навідались в наркопритон у самий розпал вечірки. Задобровільною згодою власника помешкання та в присутності понятих,правоохоронці оглянули квартиру, де в одній з кімнат знаходилися троє ужгородців віком від 22 до 41 року, які саме в цей час отримували «кайф».

Крім того, в наркоманському притоні було виявлено й вилучено два медичнішприци з речовиною чорного кольору, схожою на кодеїн, чотири шприци іззалишками речовини невідомого походження, скляну банку із залишками речовини чорного кольору, згорток паперу із сухою зеленою речовиною,схожою на марихуану, та інші предмети й речовини, які наркоманвикористовував для виготовлення наркотичної речовини.

Всі предмети і речовини було направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Відомостіпо даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань тавідкрито кримінальне провадження. Наразі розслідування триває,з'ясовуються всі обставини даної події, повідомила Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

 

28 січня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів