Липкорукі закарпатці нахабно обікрали свого керівника

Закарпатська міліція оперативно розкрила крадіжку майже на тисячу євро

 

Як з′ясували правоохоронці, майстер та охоронець обікрали фірму, на якій працювали.

Нещодавно до правоохоронців звернувся директор однієї з фірм Виноградова та повідомив, що зі складського приміщення невідомі особи викрали 21 котушку електрокабеля загальною вартістю 995 євро. Крадіжка сталася попри те, що на території підприємства є сторожова охорона.

Правоохоронці прибули на місце виклику, обстежили територію та приміщення. З’ясувалося, що сліди зламу на вхідних дверях відсутні і пошкоджень немає. Міліціонери припустили, що до крадіжки причетні самі працівники цієї фірми. І як виявилось, інтуїція правоохоронців не підвела.

Провівши певні оперативно-розшукові заходи, міліціонери встановили, що між зловмисниками була попередня змова. Майстер даного підприємства вирішив «прокрутити» дану справу, домовившись з охоронцем, щоб той пропустив вночі на територію трьох чоловіків, які повинні були скоїти крадіжку. Поцупивши 21 котушку електрокабеля, зловмисники вивезли їх на автомобілі. Викрадене вони продали, а гроші поділили між собою.

Усі п’ятеро зловмисників визнали свою вину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло).

Триває досудове слідство, повідомила Оксана Кобзаренко Виноградівський РВ УМВС

 

29 січня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів