Учасники закарпатської передвиборчої коаліції "Сила народу" остаточно перегризлися між собою за розподіл владного корита

Наразі з інтернет-сайту "Майдан" на голову закарпатського еспеушника Пристаї вже полилися "помаранчеві екскременти" у вигляді компромату на кандидатів на посади в органах влади. Цікавим є те, що "Майдан" живлиться інформацією, яку в основному зливають ужгородський бармен Чучка, "чистоукраїнець" Солонтай та кілька оперів закарпатського УБОЗу.

 

Каменем спотикання цього разу стала посада начальника ДПА в Закарпатській області, тому що революція і демократія ? це добре, боротьба з корупці?ю ? ще краще, але "їсти" хочеться завжди. Вийшов собі такий політичний закарпатський "мікроінсульт" нової влади, абсолютно схожий на розборняки Зварича з Тимошенко за свою дружину-бізнесменшу.
Та і взагалі в ужгородської "НЕЧИСТО? сили" сьогодні в голові одне ? а за що ми боролись?!? Ось і починають топити одне одного у власних "помаранчевих екскрементах".

"Репортер"

 

21 лютого 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. zden 2005-02-22 / 18:33:00

    Громадо!
    Прийміть до уваги цей лист від Олександра Солонтая.

    Жодного відношення до матеріалів розміщених на сайті www.uzhgorod.net.ua і www.ua-reporter.com я не маю.
    Аналогічно як не маю відношення і до роботи відомого www.maidan.org
    Зрозумілим є мені, чому пов’язують моє ім’я з роботою „Майдану”. Керівником і власником майдану є Михайло Свистович, якиє є Головою „ПОРИ”, але наразі вже скоро буде чверть року, як до „ПОРИ”, яку я створював, і частина якої перетворилася на громадську організацію „ПОРА”, я відношення не маю.
    „ПОРА” на Закарпатті очолюється Віктором Щадеєм. Я вирішив не бути членом „ПОРИ”, тому не вступив до структур ні Щадея ні Свистовича. Це не сприяло б роботі нашої організації – „Фундація Регіональних Ініціатив” (ФРІ). ФРІ є самостійна і незалежна від інших політично-партійних організацій. Крім того, слід зазначити, що Че Ге Вара, або Віктор Щадей не є членом ФРІ. Він є регіональним кореспондентом „Майдану”.

    Зрозумілим є, що Слободанюк, чи ще хтось, хотів би нас пов’язати і зобразити діяльність ПОРИ мовляв і є діяльністю Солонтая, чи ще кого б то не було, але це не так.
    Тим більш, що жодних претензій до СПУ, у Солонтая як патріота, соціаліста за більшістю ідеологічних переконань, не має і він вважає роль СПУ та її лідера О.Мороза ключовою під час Президентських виборів. Саме на виборчій дільниці №12, де є депутатом О.Солонтай було найбільше віддано голосів за лідера СПУ в усій Західній Україні !!!
    А матеріали, розміщені на сайтах невідомими авторами, просто вважаю брудною провокацією.

    З повагою,
    Олександр Солонтай.

  2. Kris_Lo 2005-02-21 / 15:30:00

    Cлавіку, по логіці зондеркоманди Чучка-Солонтай-Чижмарь, ми з тобою - бидло, а Солонтай з Чучкою це еліта Ужгорода. Наша мораль, твій дипломатичний ранг, моє звання не дає нам можливості виливати по різним українським сайтам "екскременти" на голови не останніх людей міста і області. А Солонтаю нема перепон, він нічого не робить лише розповсюджує всяку блювотину на "Майдані", "Чистій Україні" і т.д., оскількі він ще є "активним членом" багатьох організацій, фундацій, фондів, рухів, груп, формувань, то писати є де. Цікаво, чи перевірила "Пора" його стан, бо багатьом в місті здається, що він більш ніж хворий і як можна публікувати той маразм який несе Солонтай? Головний лікар Ужгорода повинен ізолювати його до одуження. Чучці краще спочатку голову помити бо, хто візьметься його стригти, навіть за великі гроші.

  3. SLAVIA 2005-02-21 / 15:04:00

    А МОЖЕ, СПОЧАТКУ ЧУЧКА ХАЙ ПОСТРИЖЕТЬСЯ, ЧИ СПРАВИ В КОРЧМІ НАСТІЛЬКИ ПОГАНО, ЩО НЕМА ГРОШЕЙ. ВІН ПИСЬМЕННИК-САТИРИК, І ЦЕ ЄДИНЕ, ЩО ВИХОДИТЬ В НЬОГО НЕПОГАНО

  4. cogla 2005-02-21 / 14:50:00

    Шизофренічний гітлерівець Солонтай відчуває себе у ямі з лайном як в раю. Він завжди знайде на кого б вилити купу бруду та наклепів. Всі його випади це - наслідок комплексу неповноціності, який у нього дуже розвинутий. Вчора Ратушняк, потім - Погорєлов, сьогодні - Пристай, завтра - Балога і так все життя. Бог йому суддя. Щодо Чучки, то він просто клоун. Не звертайте уваги! Йому треба реалізувати свій талант, але цирку в місті немає.