Мачо з Карпат «взяв» усіх піснею Дзідзьо «Я і Сара» (ВІДЕО)

Він став єдиним представником нашого регіону у півфінале телевізійного шою "Голос країни"

 

Іван Пилипець із закарпатського Хуста відкрив прямі ефіри цього сезону «Голосу країни». Він запалив зал піснею Дзідзьо «Я і Сара».

Не дивлячись на те, що конкуренти у Пилипця були неабиякі – красень із Тунісу стоматолог Аніс і колишній вчитель вокалу самої Тіни Кароль – зіркової тренерки команди, до якої входив і Пилипець, вона зі сльозами на очах зробила вибір на користь хустського чиновника. Четвертий учасник – Антон Копитін теж вийшов у півфінал, його виступ зібрав найбільше смс від глядачів.

Нагадаємо, Іван Пилипець – єдиний із 4 закарпатців, які потрапили на співоче шоу «1+1», дійшов до прямих ефірів, інформують 7dniv.info.

32-річний Іван Пилипець тримає велике господарство у рідному селі на Закарпатті й виступає на обласних сценах. Чоловік щасливий тішити співом мешканців малої батьківщини, але мріє, щоб про нього почула вся Україна. Вокаліст вирушив на п'ятий "голос", аби заявити про себе й отримати можливість вирватися до столиці, де вирує творче життя. Під час сліпих прослуховувань від 12 квітня запальний Іван змусив танцювати глядацьку залу й розвернув крісло Тіни Кароль.

 

25 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів