1+1 відверто бреше? Може випадково...

У випуску новин від 8 березня студії "1+1" було показано сюжет про Закарпаття. Повз інформацію про ситуацію на митних постах та у вільній економічній зоні журналіст К.Грубич торкнувся і політичних питань.

 

Так, зауваживши, що політична ситуація у краї стабільна, про К.Грубич повідомив глядачам, що екс-губернатор Закарпаття ?ван Різак провів декілька днів у в?язниці. Сказав також київський журналіст, що після ?відсидки ? Різак потрапив до лікарні, а відтак ? на літаку зник у невідомому напрямку.

? перше, і друге, твердження, м?яко кажучи, ? неправдою, оскільки (і це всім відомо) обласна прокуратура уже за кілька годин після затримки відпустила Різака. На літаку ж ?ван Різак доправлявся (з дозволу ті?ї ж прокуратури) до Ки?ва: лікарі наполягали на серйозному медичному обстеженні. Наразі колишній голова ОДА продовжу? лікування в Закарпатському обласному кардіологічному диспансері.

Добре, що одна із найрейтинговіших інформаційних телепрограм довіря? своїм кореспондентам, але прикро, що поважний канал дозволя? собі подати інформацію, яка абсолютно не відповіда? дійсності.

[i]"Вісник"[/i]

 

11 березня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів