Терористи з Донбасу релаксували у Мукачеві!?

І робили це в об’єкті, розташованому в самісінькому центрі міста?

 

11 липня – день, який мукачівці не забудуть ніколи, а Мукачево стало темою перших шпальт українських та закордонних видань.

Неймовірний прецедент для невеликого прикордонного містечка — перестрілка за участю озброєних «до зубів» бійців ДУК «Правий сектор» Закарпаття – сколихнула суспільство та викликала резонанс.

Наслідки цієї події лежать у багатьох площинах: політичній, економічній, відлуння область відчує і в сфері обслуговування та галузі туризму. Ускладнюють ситуацію домисли та неймовірні «відкриття», якими обростають події у Мукачеві.

Виявляється, у місті над Латорицею функціонувала рекреаційна база для бійців «ДНР»?!

Далі більше – об’єкт розташований у самому центрі міста, і це – спорткомплекс «Антарес» — місце, з якого розпочався трагічний інцидент із застосуванням зброї, місце, де бійці «ПС» поранили у голову мукачівця – відвідувача закладу.

Журналіст видання навідався до спорткомплексу, щоб зробити об’єктивні висновки щодо інформації про існування бази «ДНР», яка потребує хоча б візуального підтвердження.

Отже, спорткомплекс «Антарес», вулиця Лермонтова, Мукачево.

Нас зустрічає доглянута територія, зелені газони, парковка для велосипедів, сам спорткомплекс – одноповерхова будівля з мансардними приміщеннями. Заклад функціонує вже понад 10 років. Відвідувачі – від діток 6-го віку до людей похилого віку.

Адміністратор закладу Наталія Попович показує заклад, демонструючи всі без винятку приміщення. У спорткомплексі функціонують басейн, сауна, власне спортивна зала, косметичний кабінет та кабінети адміністрації. Готельних номерів або якихось інших приміщень, обладнаних для проживання – тимчасового розміщення людей – немає.

У спортзалі зустрічаємо постійних клієнтів, які висловлюють обурення з приводу як конфлікту так і чуток про якусь там базу «ДНР». Кажуть, підозрілих людей ніколи не бачили. Мукачево – місто невелике, тому приїжджі гості обов’язково запам’ятаються постійним відвідувачам закладу.

Того самого дня, 11 липня, обідньої пори, у спортзалі та басейні були відвідувачі, у тому числі діти з батьками. Вікна спортивної зали якраз виходять на фасадну частину будівлі, саме там, де летіли кулі…

Нам показують запасний вихід з спортзалу, до якого відвідувачі зазвичай підходять, щоб подихати свіжим повітрям, поспілкуватися. На щастя, у приміщенні працював кондиціонер і двері запасного виходу були зачинені. Інакше трагедія набула б страшного масштабу, інформує "Мукачево Сьогодні".

На завершальному етапі екскурсії комплексом «Антарес» констатуємо: сучасний спортивний заклад європейського зразку, можливостей для функціонування реабілітаційної бази ( приміщення для житла, лікування, харчування) – не побачили. Тому ще один міф з джерел мукачівської «сімї» — терпить «фіаско»!

Антарес, Мукачево

DSC02706

DSC02707

 

DSC02708

DSC02711

DSC02712

DSC02714

DSC02715

DSC02723

DSC02724

DSC02725

DSC02727

DSC02728

DSC02730

DSC02731

DSC02733

DSC02734

DSC02735

DSC02736

DSC02737

DSC02739

DSC02740

 

14 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів