Завтра у міліції та безпекашів Срібної Землі з’являться нові очільники!

Обласне УМВС України очолить Сергій Князев, а регіональну службу безпеки — Олег Воєводин
 

 

У четвер, 16 липня, будуть призначені голови Закарпатських обласних управлінь МВС та СБУ. Про це стало відомо в ході робочої поїздки президента Петра Порошенка в Закарпатську область.

«Завтра обов'язки Голови СБУ Закарпатської області буде виконувати полковник Воєводін Олег Володимирович», - заявив пан Порошенко.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який також перебуває з візитом в Закарпатті, заявив, що обласне управління міліції очолить Сергій Князєв.

«Сьогодні мною прийнято рішення про призначення нового керівника управління внутрішніх справ Закарпатської області. Це полковник Князєв Сергій Миколайович », - заявив пан Аваков.

 Нагадаємо, президент підписав указ про призначення Геннадія Москаля главою Закарпатської обласної державної адміністрації.

Як повідомляв НБН, 11 липня 2015 в місті Мукачево (Закарпатська область) на території комплексу «Антарес» і колишнього клубу «Червоний дракон» відбулася перестрілка між представниками оточення нардепа Михайла Ланьо, місцевою міліцією і активістами «Правого сектора».

В результаті перестрілки загинуло троє людей, більше 10 були поранені. У «ПС» заявили, що міліція і представники нардепа першими відкрили вогонь і допустили, що це може бути помста за спроби активістів припинити контрабанду.

Варто відзначити, президент України Петро Порошенко заявив, що конфлікт у Мукачеві стався через перерозподіл потоків контрабанди. У свою чергу, голова Закарпатської ОДА Василь Губаль заявив, що перерозподіл контрабанди в регіоні вирішується законним шляхом.

 

15 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів