Новий губернатор зламає корупційний хребет через коліно?

Майже так, бо "някими казками, вмовляннями, прес-конференціями і брифінгами ви цього не зробите!", переконаний народний депутат Сергій Каплін.

 

У наведенні порядку на Закарпатті Геннадій Москаль може добре показати себе. Про це в ході телемарафону "Україна понад усе" на "5 каналі" заявив Сергій Каплін, народний депутат, "Блок Петра Порошенка".

"Москаль – це жорсткий президентський десант і я переконаний, що у наведенні порядку на Закарпатті він буде ефективним. Так само, як є ефективним в цій галузі Саакашвілі. Було б дуже гарно, щоб за якістю роботи такі люди, як Саакашвілі і Москаль у нас з'явилися і в інших областях. Тоді, можливо, не довелося б скасовувати посади голів ОДА", - твердить нардеп.

На його думку, діяти треба дуже різко і рішуче.

"Треба діяти нарвано. Збирати в один кулак СБУ, МВС, і ламати через коліно хребет корупційної системи, яка розвинулася в регіонах. Ніякими казками, вмовляннями, прес-конференціями і брифінгами ви цього не зробите!", - каже Каплін.

5.ua вже повідомляв, що сьогодні в Ужгороді Президент України Петро Порошенко представив Геннадія Москаля як нового керівника Закарпатської ОДА. 11 липня у Закарпатті виник конфлікт - в місті Мукачеві почалася стрілянина за участю "Правого сектору", міліції та місцевих "охоронців" одного з нардепів.

Пізніше в ході перестрілки зі співробітниками МВС кілька прибічників "Правого сектору" загинули, ще кілька - були оточені. Пізніше керівництвом країни було прийнято низку кадрових рішень щодо Закарпатської митниці.

 

15 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів