Мукачівський нардеп очікує від нового губернатора реальної боротьби з бандитизмом і контрабандою

Позафракційний нардеп Віктор Балога також висловив готовність співпрацювати з будь-ким, "хто реально готовий переловити усіх закарпатських бандитів та контрабандистів".

 

"А для цього потрібне повне очищення і реальні посадки у рядах місцевої міліції. Попередній голова ОДА таких повноважень не мав. Це можуть зробити лише ті, хто сидить у Києві. Ті, хто не те, що дає мовчазну згоду на контрабанду, а отримує з неї цілком реальні гроші. Саме у столицю тягнуться ниточки з кожної нелегально перевезеної пачки цигарок і кожного пакистанця, переправленого в ЄС", - написав Балога на своїй сторінці у Фейсбук.

"Боротьба з контрабандою, як і з корупцією, починається тоді, коли на це є добро перших осіб у силовому блоці. Якщо таке "добро" буде, знищити контрабанду, як і бандитизм, можна за декілька тижнів. Тому, результат, або його відсутність, ми всі побачимо дуже швидко", - підкреслив він.

Балога також висловив готовність співпрацювати з будь-ким, "хто реально готовий переловити усіх закарпатських бандитів та контрабандистів".

Нагадаємо, що сьогодні Порошенко представив нового губернатора Закарпаття. Ним став Геннадій Москаль.

Віктора Балогу пов'язують із діями "Правого сектору" в Мукачевому 11 липня. Кажуть, що руками бійців ПС він намагався змінити розподіл сфер впливу у регіоні. Сам Балога спростовує цю інформацію.

 

15 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів