«Пожежу» в Мукачеві та Закарпатті гаситиме людина зі Сходу

Президент України Петро Порошенко заявив, що зважаючи на події, які відбулися в Мукачеві, коли загинули і були поранені люди, йому довелося терміново втрутитися і призначити головою Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, який очолював Військово-цивільну адміністрацію Луганської області.

 

"Мені довелося вжити екстрених заходів з гасіння "пожежі" на Закарпатті.  Довелося забрати одного з кращих керівників державних адміністрації -. Геннадія Геннадійовича (Москаля - ред.) - і направити його в Закарпатську область", - заявив Порошенко в Ужгороді.

Він повідомив, що призначення Москаля буде супроводжуватись очищенням усіх правоохоронних органів на Закарпатті.

Порошенко зазначив, що не допустить беззаконня з боку озброєних осіб. "Переконаний, що Закарпаття близько схоже на щось подібне "ДНР", "ЛНР". Є у тебе автомат або кулемет - ти головний, ні - ти раб, позбавлений будь-яких прав", - сказав президент.

"Скажіть мені будь ласка, хіба тільки в цей день було відмічено, що на швидкості 50 км/год по Закарпаттю розсікають десятки автомобілів, озброєних гранатометами, кулеметами, снайперськими гвинтівками?", - сказав глава держави, додавши, що таким чином ці особи намагалися продемонструвати свою силу і владу в регіоні.

 

15 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів