Порошенко: Ті, хто з гранатометами і кулеметами лупить в Закарпатті, - терористи і бандити! (ФОТО)

Спостережуване останнім часом зростання напруженості на лінії зіткнення на Донбасі явно синхронізується зі спробами дестабілізувати ситуацію всередині країни.

 

Про це заявив Президент Петро Порошенко в Ужгороді в ході зустрічі з активом Закарпатської області.

Президент підкреслив, що зростання напруги на лінії на Донбасі, яке спостерігається протягом останніх тижнів, явно синхронізується зі спробами дестабілізувати ситуацію всередині країни.

"Цей сценарій Кремля є очевидним. Свідомо чи наосліп беруть участь в ньому деякі наші патріоти, мені байдуже .Незалежно від їх мотивації, як гарант Конституції, прав і свобод громадян, я повинен розпеченим залізом випалити таке явище, як незаконні збройні формування..", - підкреслив Глава держави.

"Ті, хто з гранатометами і кулеметами лупить в Закарпатті, - терористи і бандити. Від того, що вони начепили патріотичний шеврон і завернулися в український прапор, суть їх не змінюється А ось вина - стає ще більшою.  Анархії і отаманства в Україні не буде. Ми пройшли цей досвід в 18-19 роках на початку ХХ століття і втратили державу. Зараз ми повинні все зробити, щоб Українську державу зберегти. Бо тоді перемогою Росії і втратою незалежності було зроблене дуже потужне щеплення українському народу, щоб він назавжди запам'ятав, що таке анархія", - заявив Порошенко.

 

16 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів