В Ужгороді - велике спортивне «нічне» свято

Усіх бажаючих запрошують взяти участь у нічному забігу.

 

Цієї п’ятниці, 21 серпня, вперше в Ужгороді відбудеться велике спортивне свято "UZH LIGHT RUN". З метою популяризації спорту серед молоді організатори заходу Молодіжні ініціативи Закарпаття та Федерація легкої атлетики Закарпаття пропонують всім бажаючим взяти участь в нічному забігу. Учасники подолають дистанцію 2,5 км (одне коло) та 5 км (два кола). Траса проходитиме по набережній між транспортним та пішохідним мостом. В рамках заходу  Рух підтримки закарпатських військових  проводитиме благодійну лотерею, вилучені кошти від якої будуть спрямовані на допомогу воїнам АТО.

Реєстрація учасників нічного забігу розпочнеться о 21:00 біля Закарпатського обласного музично-драматичного театру ім. братів Шерегіїв. Всі конкурсанти будуть забезпечені неоновими браслетами. Серед елементів дрес-коду вітаються також кольорові ліхтарики, діодні блимавки та інші яскраві елементи.

На всіх учасників забігу чекають пам’ятні подарунки, призи, медалі, сертифікати та багато яскравих вражень та емоцій – зазначає організатор свята Денис Соболь. А от переможці "UZH LIGHT RUN" як серед жінок, так і серед чоловіків отримають грошові премії та путівки на участь у чотирикілометровому забігу вулицями Будапешта, який проходитиме 27 вересня цього року.

 

20 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів