Дивимося в кінотеатрі "Ужгород" - "БІЙ З ТІННЮ"

"Бій з тінню" — від творця "Бригади" Олексія Сидорова, фільм видовищний і красивий. Але, от із сюжетом біда. Так старанно продумували спецефекти і погоні, що часу продумати сюжет не знайшовся.

 

Боксер Артем Колчін ? надія російського спорту, претендент на чемпіонський пояс і просто метикований хлопець. Звуть його на ринзі ? Великою Білою Наді?ю. Напевне, тому і суперник у нього ? афроамериканець. ?хній двобій вирішить долю Артема. Але фільм дещо про інші перипетії. А саме про те як Велика Біла Надя, вирішу? свої проблеми поза рингом. У нього всього три дні, щоб помститися тим, хто його зрадив, захистити даму серця від найманих убивць і зібрати величезну суму грошей.
У "Бої з тінню" змішалося багато всячини. ? це не завжди те, чого усі чекали від режисера "Бригади". В оболонці спортивної драми сплелася і красива любовна історія, і кримінальний бойовик. Сам Сидоров стверджу?, що фільм зовсім не про бійки, а про те, що "руха? в житті його самого". Про те, що в кожному повинний бути титановий стрижень, а якщо його нема?, то треба виробити: учитися, битися, перемагати.
Фільм вийшов дуже динамічним і "крутим". Стрілянина, гонки ? усього багато. Щораз герой вислиза?, спиною угадуючи небезпеку, між справою грабу? банк, а під кінець ряту? всіх і залиша?ться в живих. Така от свистопляска. Хто любить безглузді стрелялки, той оцінить.

[b]Жанр: бойовик
Студія: Шаман-Пікчерс
Режисер: Олексій Сидоров
У ролях: Андрій Панін, Денис Нікіфоров, Олена Панова, Павло Деревянко
Тривалість: 120 хв. [/b]

 

09 квітня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів