Кращий онкогематолог із Донеччини тепер успішно практикує в місті над Ужем (ВІДЕО)

Щоб допомогти колезі та забезпечити закарпатцям фахівця рідкісного фаху і з величезним досвідом, ужгородський професор Євген Готько віддав йому свої півставки.

 

Кращий онкогематолог із Донеччини, з єдиного в Україні закладу, де успішно лікують лімфоми та лімфосаркоми, Ярослав Куляба через війну змушений був поїхати з рідної Макіївки.

Проте в Ужгороді не зміг влаштуватися за лікарем і тоді, щоб допомогти колезі та забезпечити закарпатцям фахівця рідкісного фаху і з величезним досвідом, професор Євген Готько віддав йому свої півставки.

Ярослав розповідає, що коли війна впритул підійшла до їхнього дому, виїхали дружина з дітьми. Сподівалися, ненадовго. Та згодом довелося залишити Донеччину і йому. В Ужгороді, де вирішили почати все спочатку, Тетяна, дерматолог, щоб працювати, перекваліфікувалася в косметолога.

А Ярославу допоміг Євген Готько, який не бачив іншого виходу, щоб залучити спеціаліста з відомим ім’ям, відмінною репутацією та 25-річним досвідом. Тепер Кулябі дякують закарпатські пацієнти.

Детальніше про історію родини-переселенців та як вони знайшли себе в Ужгороді – у сюжеті телеканалу ICTV.

 

21 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів