Як розвиватиметься Ужгород у 2016 році і за чиєї підтримки? (ВІДЕО)

Що вирішили міські обранці 4 лютого на у п’ятому пленарному засіданні першої сесії Ужгородської міської ради VІІ скликання, - у відеосюжеті. 

 

Вперше участь у ньому взяв голова Закарпатської облради Михайло Рівіс, який  привітав обранців із почесним депутатським званням та подякував міському голові за запрошення, при цьому засвідчив йому свою підтримку, а також депутатському корпусу. Він також запевнив, що всіляко допомагатиме міській владі перетворювати Ужгород на візитівку Закарпаття 
Керівник облради розповів, що максимально сприятиме залученню додаткових коштів з різних джерел, зокрема, європейських грантів. Він повідомив, що вже є домовленість про фінансування Європейським банком реконструкції і розвитку програми реконструкції водопровідної системи обласного центру. За його словами, обсяг наданих коштів може скласти половину річного бюджету всього міста, а може й більше. Вже наступного тижня планується зустріч із цього питання у представництві ЄБРР у Києві.   
У свою чергу мер Ужгорода Богдан Андріїв та депутати подякували очільнику обласних обранців за реальну підтримку у вирішенні важливих для міста питань, особливо фінансового характеру. Вони також зауважили, що впродовж останніх років керівництво обласної ради не брало участі у пленарних засіданнях, а відтак - у життєдіяльності міста. А далі депутати перейшли до розгляду питань порядку денного, де серед іншого йшлося про внесення змін до бюджету на 2016 рік, виділення грошової допомоги окремим громадянам, внесення змін до програм. Обговорили депутати і харчування дітей у школах та дошкільних навчальних закладах, реорганізацію окремих підприємств та перейменування вулиць в обласному центрі.
Далі - у відеосюжеті.

 

07 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів