Відпочивати тут можна у будь-яку пору року! (ВІДЕО)

А ще ця карпатська місцина славиться  особливим джерелом з водою з унікальним складом.

 

На  Закарпатті набуває популярності відпочинок у  стилі «еко» — спроба відтворення природного середовища у місцях проживання людини. Так, поблизу села Ізки на Міжгірщині розкинувся цілий еко-комплекс відпочинку. Тут намагаються створити умови, максимально наближені до природи: дерев’яні будиночки, ґрунтові доріжки, кінні прогулянки, пасіка, ферма, на якій виготовляють власну еко-продукцію. Все для того, аби сповна відчути дух гір. При чому, відпочивати тут можна у будь-яку пору року.

«Нас люблять і цінують, до нас їдуть ті, хто любить простір, ті, хто любить напівдикий ландшафт, хто любить відчувати під собою траву. Ті, хто хоче величезний гармидер,  запах асфальту, — тим трошки не до нас. Ми рухаємося по-іншому. Наш клієнт – це Київ (перша черга), Львів, Ужгород, Одеса нас любить, так історично», — каже Андрій БОЙКО, директор еко-комплексу

На схилах гори Магура,  біля якої і знаходиться комплекс відпочинку, працюють крісельний та невеликий бугельний витяги. Наразі Магура ще не повністю засніжена, але від небесної канцелярії снігу очікують ще до Нового року. Як стверджують керівники курорту, тут є кілька снігових гармат, які, за сприятливих погодних умов, готові ще й до штучного засніження схилів.

Середнього рівня траси тут є порівняно просторими і готові зустрічати  як досвідчених лижників і сноубордистів, так і початківців — поціновувачів зимового відпочинку.

Ще ця закарпатська місцина славиться  особливим джерелом з водою з унікальним складом.  Вода тут насичена природними маслами (зокрема, кремнієвий склад та гліцерин), які дуже добре впливають на шкіру. Якщо пити цю воду, то можна вивести усі шкідливі токсини.

УжІнформ

 

15 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Валерий. 2016-02-17 / 08:16:05

    А какова цена? По словам ,ожидают Киев ,Львов и другие крупные города где есть деньги . По ходу цену ещё не сложили.Так.что берегите Родину отдыхайте за границей там и сервис получьше.