На Свалявщині чоловік знайшов біля будинку... снаряд

На Свалявщині чоловік знайшов біля будинку... снаряд
33-річний свалявець, копаючи траншею, неподалік від будинку виявив снаряд часів Другої світової війни. Про небезпечну знахідку чоловік повідомив свалявських правоохоронців.

 

До чергової частини Свалявського відділення поліції  надійшло повідомлення від мешканця с. Мала Мартинка Свалявського району, що під час виконання земельних робіт на приватному обійсті він виявив підозрілий предмет, схожий на міну.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції. Предмет, який знайшов чоловік, дійсно зовні схожий на мінометну міну часів Другої світової війни. Правоохоронці  здійснили контрольну перевірку місцевості на можливе виявлення інших вибухонебезпечних предметів.

Місце виявлення мінометної міни було  огороджено  та  перебувало під охороною свалявських правоохоронців до вилучення небезпечної знахідки працівниками ДСНС України в Закарпатській області для подальшого її знешкодження.

Правоохоронці нагадують громадянам: якщо ви знайшли вибухонебезпечні предмети - тримайтеся від них осторонь і повідомляйте про знахідку до поліції за номером "102" або за номером "101" до рятувальників. Про це повідомили у відділі комунікації  ГУНП в Закарпатській області.

uzhgorod.net.ua

 

 

 

 

18 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів