На Рахівщині чиновники зустрілися з проектантами моста в Румунію, який "будують" майже 20 років

На Рахівщині чиновники зустрілися з проектантами моста в Румунію, який "будують" майже 20 років
У Білій Церкві відбулася робоча зустріч першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Турока, начальника Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса Володимира Чіпак з керівниками та проектантами будівництва моста, який з’єднуватиме село Біла Церква Рахівського району та місто Сігет повіту Марамуреш.

 

Зустрілися, щоб обговорити технічну документацію, топографічні та геотехнічні матеріали для їх наступного погодження керівниками управлінь водних ресурсів Закарпатської області і повіту Марамуреш.

За результатами обговорення, домовилися здійснити спільний виїзд на місце будівництва нового моста, для проведення додаткових геодезичних вимірювань, до яких будуть залучені, як спеціалісти з Румунії, так і України.

Довідка:

Протокол про необхідність будівництва автодорожнього мостового переходу ,,Біла Церква-Сігет” підписали ще у 1997-му, оскільки це значно зменшило б навантаження на основний діючий пункт пропуску ,,Дякове-Холмеу” і дало б можливість об’єднати туристичні маршрути Карпатського регіону Польщі, Словаччини, України та Румунії, які з кожним роком стають все більш популярними.

Рахівська РДА

 

20 березня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів