ФК "Середнє" зазнає першої в сезоні поразки

ФК "Середнє" зазнає першої в сезоні поразки
Чемпіонат області з футболу 3-й тур (вища ліга)

 

Стадіон с.Середнє

Глядачів – 300

Температура +18

ФК «Середнє» (Середнє) - ФК «Мункач»  (Мукачево) – 0:1 (0:1)

Гол: Нурієв 28

Склади команд

«Середнє»: Мучичка, Купович, Беца, Пахомов О. (Дрозд  70), Шукаль, Дуран (Лінтур 63), Русин, Пахомов Д., Лазар, Сегедій, Соскида (Стегура 52).

Запасні: Костюк, Пальчак, Мадяр, Гаврилешко.

Тренер: Вадим Дьордь

«Мункач»: Андрушко, Міклош, Паішев, Кундрик, Трачук (Шольц Річард 87), Трухан (Когутка 73), Русин,  Нурієв (Хміль 88), Апостолюк, Булеза (Буда 86), Качур (Шольц Роланд 84).

Запасні: Кривенько, Гомба, Пилип.

Тренер: Золтан Сільваші

Арбітр – Мирослав Гала

Приблизно рівні за силою команди, в яких у складі досвідчені лідери, ведуть за собою молодь. У «Середньому» тріо лідерів – Руслан Соскида та брати Пахомови, а в «Мункача» - Михайло Трухан, Сергій Кундрик та Анатолій Нурієв, на яких рівняються ряд молодих та перспективних гравців.  

Гадаю, вболівальникам цей матч сподобався - яскраві моменти, боротьба на кожній ділянці поля – за що нам і подобається футбол.  

Перша половина гри вийшла за гостями, які більше володіли м’ячем та й загрожували воротам середнянців частіше. Нурієв, Трухан, Апостолюк турбували кіпера «Середнього», але їх удари не стали проблемними або ж воротар обирав потрібну позицію й без надсузиль приборкував м’яч.

Ключовий епізод стався на 28-й хвилин гри, арбітр призначив вільний удар за те, що воротар господарів перетримав м’яч у руках, замість семи секунд – тримав цілих 10 (так зазначив рефері після матчу). Гості розіграли стандарт – Анатолій Нурієв несильно, але точно відправив м’яч у кут воріт суперника. Воротар середнянців, хоч і пальцями м’яч зачепив, але відбити удар не зумів.  Як виявилося, цей м’яч і став ключовим у зустрічі.

Після перерви господарі заграли значно гостріше, видно, що в роздягальні була серйозна розмова з тренером. Атаки стали значно гострішими й проходили практично одна за одною – мукачівці більше часу відпрацьовували в обороні, лише зрідка контратакуючи. Під час однієї з таких атак гості винесли м’яч на кутовий. Після його розіграшу нападник «Середнього» головою пробив по воротах, але м’яч влучив у руку А.Нурієва - арбітр вказав на пенальті. Одинадцятиметровий виконував досвідчений Юрій Шукаль, та кіпер мукачівців Юрій Андрушко в карколомному стрибку відбиває постріл і від штанги м’яч відлітає в поле, де вже захисники виносять його на кутовий. Міг врятувати матч Д.Пахомов, однак з гострого кута не влучив у ворота. Тож середнянці в рідних стінах зазнають першої поразки в сезоні, а «Мункач» піднімається на третю сходинку в турнірній таблиці.

Роман СЕНИШИН

 

04 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів