На Виноградівському фестивалі спорту відбудуться боксерські бої

На Виноградівському фестивалі спорту відбудуться боксерські бої
На рингу зустрінуться боксери з України та Хорватії.

 

Боксерські бої відбудуться у рамках Виноградівського фестивалю спорту.

Це буде найбільша спортивна подія на Виноградівщині за часів Незалежності,- розповіли Голосу Карпат голова районного представництва НОК України Іван Боршош та заступник голови ГО «Молодіжний рух Виноградівщини» Віктор Нагорняк.- У восьми видах спорту продовж дня у різних вікових категоріях змагатимуться спортсмени не лише з Виноградова, але і з інших районів, областей та навіть закордону.

Найбільша інтрига довкола суперництва боксерів. На рингу на центральній міській площі о 18-й годині зустрінуться екс-закарпатець Василь Клюса та хорват Генц Дака, обидва – професійні боксери. В іншому поєдинку у важкій ваговій категорії битимуться мукачівець Роберт Мартон і боксер з Хорватії Фран Ходак.

Бої будуть справжніми, без жодної показовості,- розповів Василь Клюса і запросив своїх земляків подивитися на поєдинки, а також самим взяти активну участь у спортивних змаганнях.

Як уже повідомлялося раніше, на переможців у різних видах змагань чекають не тільки медалі та грамоти, але й солідні грошові винагороди.

 А розпочнеться фестиваль о 10-й годині ранку на центральній площі міста і триватиме до самого вечора.

 

 

20 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів