Ужгородські "Лісоруби" зійдуться у протистоянні зі столичними "Бульдогами"

Ужгородські "Лісоруби" зійдуться у протистоянні зі столичними "Бульдогами"
У неділю, 21 серпня, у Перечині Закарпатської області ужгородські "Лісоруби" зіграють матч із суперниками зі столиці - київськими "Бульдогами". Гратимуть у рамках Чемпіонату вищої ліги.

 

Втім, як зазначають в ужгородській команді, гра для «Лісорубів» не має особливого турнірного значення, оскільки діючі чемпіони країни зараз на першому місці в своєму дивізіоні.

Тим більше, як повідомив  граючий тренер ужгородської команди Євген Рахімов, у них досить багато травмованих, тому «Бульдогам» будуть протистояти молоді гравці. 

«Особисто я очікую від гри багато видовищних моментів і жорсткої боротьби. Дві команди налаштовані виключно на перемогу і зможуть продемонструвати своє бажання на полі. Мотивація в матчі проти чинних чемпіонів України вкрай висока, і я думаю, що вона зіграє свою роль у протистоянні. У перерві наша команда відпочивала і відновлювалася. Але це не означає, що гравці не тримали себе у формі. Тренажерний зал і пробіжки вранці ніхто не відміняв», — сказав First & Goal корнербек «Бульдогів» Андрій Загороднюк.

 

20 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів