Головні податківці Закарпаття взяли участь у святкуванні Дня Прапору

Головні податківці Закарпаття взяли участь у святкуванні Дня Прапору
Сьогодні, 23 серпня – державне свято України, присвячене одному з її державних символів – Прапору України. Останнім часом Прапор України став більше ніж офіційним символом, він наповнився новим змістом, новими емоціями та новим значенням.

 

У рамках святкування Дня Державного Прапора України керівники Головного управління ДФС у Закарпатській області та Закарпатської митниці ДФС взяли участь у ході зі 100-метровим жовто-блакитним стягом, який пошили тридцять працівниць Ужгородського учбово-виробничого підприємства №2. Швачки тиждень працювали над пошиттям прапора, використавши для роботи понад 1 кілометр ниток.

Разом із керівниками області, представниками підприємств, установ, навчальних закладів, силових та правоохоронних структур, сотнями закарпатців працівники ДФС пройшлися від Закарпатського обласного музично-драматичного театру до площі Народної м.Ужгород у супроводі оркестру.

Працівники органів ДФС краю переконані: Прапор України – це символ нашої незалежності, нашого європейського майбутнього, це символ вільної, непереможної та сповненої гідності людини.

Святкуймо та пишаймося разом! - закликають у ДФС у Закарпатській області

 

 

23 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів