На Закарпатті жінкам-лісівникам вручили нагороди

На Закарпатті жінкам-лісівникам вручили нагороди
Напередодні свята всіх жінок начальник Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга подякував усім жінкам за зростання благополуччя лісового краю, за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність та привітав з Міжнародним жіночим днем 8 березня.

 

Жінка багатолика. Вона – мати, дружина, господиня й успішний працівник. У сфері лісового та мисливського господарств прекрасна половина людства теж вносить величезний вклад у зміцнення добробуту Закарпаття. Але охороняти, примножувати, стежити за збереженням лісових масивів – робота нелегка.

Серед присутніх на урочистостях представниць прекрасної статі - майстри лісу, помічники лісничого, провідні інженери, бухгалтера, економісти, касири, директори.

Валерій Мурга звертаючись до них зі словами привітань, зазначив, що кожна вже довела суспільству та лісовій галузі свою професійну і людську спроможність, і щиро подякував їм за самовіддану працю.

«Не випадково ми сьогодні на колегію зібрали всю основну ланку держлісгоспівців, запросили жінок, які подарували нашій Батьківщині майбутнє, дітей, та які працюють заради добробуту та зростання благополуччя лісового краю.

Ваш внесок у лісову галузь є неоціненним. Ви успішно працюєте на різних посадах, і при цьому, що особливо важливо і цінно, - ви продовжуєте зберігати тепло домашнього вогнища, виховувати дітей, онуків, підтримувати затишок і добробуту в родинах», - сказав начальник Закарпатського ОУЛМГ і побажав жінкам весняного настрою, міцного здоров'я, щастя, оптимізму і процвітання.

Потім відбулася церемонія вручення державних нагород. Наказом Державного агентства лісових ресурсів

«За бездоганну службу в державній лісовій охороні» нагрудний знак вручено майстру лісу Свидовецького лісництва державного підприємства «Ясінянське лісомисливське господарство» Марії Рекрутяк; бухгалтеру Тарасівського лісництва державного підприємства «Мокрянське лісомисливське господарство» Марії Фіцай.

Нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства України» нагороджений директор державного підприємства «Великоберезняське лісове господарство» Ольга Олень.

Про інші нагороди представниць прекрасної статі в зелених формах буде повідомлено окремо.

 

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

04 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів