Снігу намело: чи можуть закарпатці проїхати через перевали в бік Львова?

Снігу намело: чи можуть закарпатці проїхати через перевали в бік Львова?
Про  стан проїзду на автодорогах та перевалах Закарпатської області повідомили в  Управлінні ДСНС України у Закарпатській області.

 

За інформацією рятувальників, температура повітря на перевалах: Латірському (-4°), Абранському (-3°), Яблунецькому (-6°), Ужоцькому (-8°), Торунському (0°).

"На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття мокре, місцями сніжне, проїзд забезпечений", - додали в УДСНС.

Рятувальники також закликають бути обачними при перетині первалів, адже буквсируватися все  таки доводиться численні авто. Так. тільки за останню добу (станом на 06:00 25 січня 2019 року) для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автошляхах області надавалася допомога водіям в буксируванні 12 автомобілів. Від Управління ДСНС України у Закарпатській області залучалися було залучено 12 од. техніки та 48 чол. особового складу

І уявіть тільки: всього з 01.12.2018  надано допомогу водіям в буксируванні 219 автомобілів.

Також у відомстві повідомили, що для виконання робіт із забезпечення проїзду на автошляхах області працювали 38 працівників та 33 одиниці техніки ДП „Закарпатський облавтодор”.

 uzhgorod.net.ua

 

25 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів