3 ідеї для оригінальних подорожей  

3 ідеї для оригінальних подорожей
 

 

Хочете змінити звичний маршрут і відкрити для себе щось нове, цікаве і небанальне? Експерти туроператора TUI Ukraine підкажуть 3 напрямки для оригінального відпочинку.

 

Маврикій

Ця острівна держава в Індійському океані вабить туристів своїми розкішними пляжами. Океан біля берегової лінії лагідний, теплий, з комфортним підходом і багатим підводним світом, тому Маврикій обирають мандрівники з дітьми та любителі дайвінгу. Острів відомий білосніжним піском, горами, печерами та водоспадами, що потопають у зелені. Тут можна побачити кратер згаслого вулкана, східчасті водоспади Тамарін, старий форт, екзотичні ботанічні сади та колоритний ринок у Порт-Луї.

Приїжджати на Маврикій краще восени, коли тут немає спеки та рясних опадів. У грудні починається сезон дощів, що триває до травня. Найхолодніший період на острові доводиться на червень-липень, але навіть у цей час температура не опускається нижче за +21°C.

Шрі-Ланка

Шрі-Ланку можна назвати країною-заповідником. Національні парки й заказники займають чверть території тропічного острова. Популярні туристичні місця здебільшого зосереджені на півдні та заході країни, де розташовано більшість готелів. Кращий час для подорожі — з листопада по квітень, коли настає сухий сезон з оптимальною температурою води в прибережній зоні +25°C та повітря +28°C.

Якщо ви віддаєте перевагу морським курортам Індійського океану, вирушайте на цей казковий острів. На Шрі-Ланці відмінні умови для відпочинку: велика кількість фруктів, багатокілометрові піщані пляжі, готелі all inclusive, що ідеально підходять для відпочинку з дітьми, широка екскурсійна програма. Обов'язково спробуйте місцеву кухню та побувайте в незайманих лісах, щоб познайомитися з унікальними представниками флори та фауни.

Словенія

Для багатьох мандрівників Словенія — terra incognita. Країна пропонує різноманітний відпочинок: від гірськолижних трас взимку до пляжів на Адріатичному узбережжі влітку та цілющих мінеральних вод впродовж цілого року.

Одна з головних визначних пам'яток Словенії — оточене Юліанськими Альпами озеро Блед з кришталево чистою водою, видимість у якій досягає 15 м. На берегах розташовані комфортабельні готелі та спортивні центри, що пропонують послуги на будь-який смак: катання на байдарках і рейкових санках, велосипедні прогулянки, гірські сходження та польоти на дельтаплані.

Обирайте напрямок і вирушайте в цікаву подорож. Зичимо відмінного відпочинку!

 

16 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів