У колишній столиці Закарпаття заасфальтують грунтову дорогу

У колишній столиці Закарпаття заасфальтують грунтову дорогу
Грунтова дорога в районному центрі, місті Хусті, яка з часу свого створення й появи перших будинків турбує місцевих мешканців, нарешті буде приведена до ладу.

 

Скільки звернень з проханням заасфальтувати вулицю написали її мешканці, вже й не злічити. Зверталися до влади, дорожників – усе марно.  На вулицю І. Данчі в місті постійно не вистачало грошей, бо роботи потрібні були коштовні, та й відрізок чималий, повідомляє прес-служба Закарпатської обласної організації партії «Відродження».

Час від часу приводили вулицю до ладу тільки самі мешканці. Як розповів депутат Закарпатської обласної ради від партії «Відродження» Володимир Шимоня, над вулицею працювали роками. І все марно. «Я особисто неодноразово реагував на звернення громадян з приводу вулиці - оплачував роботу грейдера, розчищав та вирівнював її, відтак завозили щебінь. Але все це – марна трата грошей…» 

Власне вчора, 28 липня, під час чергової сесії Закарпатської обласної ради питання нарешті зрушило з «мертвої точки».

З ініціативи Володимира Шимоні та за підтримки всієї фракції партії «Відродження» в облраді, було виділено 1,1 млн грн на капітальний ремонт дорожнього покриття з влаштуванням зливної каналізації вулиці І. Данчі в Хусті.

«Я щиро вдячний всім депутатам за підтримку у вирішенні питання, - прокоментував В. Шимоня. – Беремося за роботу, аби до зими встигнути зробити максимум робіт по дорозі».

 

 

29 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Гергардт Наталія 2016-07-30 / 11:13:21

    живучи на вулиці Данчі кожний рік проблема-купити щебінь,засипати ями,щоб машини грязею не бризгали в вікна. Дякую за турботу!