На "Кубок Закарпаття" з дзюдо з'їхалось понад 250 українських та іноземних спортсменів

На "Кубок Закарпаття" з дзюдо з'їхалось понад 250 українських та іноземних спортсменів
В Ужгороді у спорткомплексі «Юність» проходить XІІІ Міжнародний турнір з дзюдо "Кубок Закарпаття".

 

Понад 250 спортсменів (юнаки та дівчата 2000 та 2002 років народження) з Угорщини, Молдови, Словаччини, Румунії, Чехії, Білорусі, Азербайджану та багатьох областей України змагатимуться за звання найсильніших. 

Урочисто відкрив турнір Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, який привітав учасників та гостей змагань. Він висловив переконання, що змагання пройдуть на високому рівні, подякував організаторам змагань та тренерам. Богдан Євстафійович побажав спортсменам хороших виступів та перемог. 

В офіційному відкритті змагань також взяли участьзаступник голови Закарпатської ОДА Віктор Микулін, начальник управління молоді та спорту ОДА Віталій Ерфан, депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв, президент Федерації дзюдо Закарпаття Юрій Ігнатко, віце-президент Федерації дзюдо Закарпаття Василь Ігнатко, Почесний консул Словаччини в Україні Олег Адамчук, старший тренер збірної команди Закарпаття із дзюдо Віктор Калінін.

Дзюдо - це спорт для витривалих і сильних духом людей, проте також це спорт, де вирішальну роль грає не тільки сила, але й уміння перемагати за допомогою розуму, - наголошували виступаючі під час урочистого відкриття турніру.

 

08 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів