Прикордонники КПП "Лужанка" затримали 2 нелегальних мігрантів з Таджикистану

Прикордонники КПП "Лужанка" затримали 2 нелегальних  мігрантів з Таджикистану
На Закарпатті двоє чоловіків з Таджикистану  двічі намагались потрапити до ЄС, в обох випадках спроби виявились невдалими.

 

Спершу 47-річний та 22-річний мандрівники,  спробували офіційно перетнути кордон з Угорщиною у пункті пропуску «Лужанка».   Проте, в зв’язку з відсутністю у громадян Таджикистану  віз, угорські прикордонники відмовили їм у пропуску на територію своєї країни.   Відмовили угорські правоохоронці й у наданні іноземцям статусу біженця, за яким звернулись таджики, мотивуючи своє прохання тим, що вони є активними учасниками мітингів проти  влади Таджикистану. 

     Після цього, чоловіки вирішили дочекавшись ночі, перетнути українсько-угорський кордон в незаконний спосіб. Але й ця спроба виявилась невдалою. Нелегалів за 600 метрів до кордону затримали прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону. 

    Для  складання адміністративно-процесуальних документів та з’ясування подробиць незаконної подорожі, іноземців   доставлено у відділ прикордонної служби «Лужанка» . Оцінку їх діям  визначатиме суд.  

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

20 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів