ГРІ на Закарпатті наступає, але до карантину ще далеко

ГРІ на Закарпатті наступає, але до карантину ще далеко
Показники захворюваності на грип та ГРІ по адміністративних територіях знаходяться нижче епідемічних порогів в межах від 17% до 58%

 

Як повідомила завідувач відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань Закарпатського обласного лабораторного центру МОЗ України Вікторія Тимчик згідно інформації, що надійшла із закладів охорони здоров'я, в Закарпатській області за минулий тиждень на гострі респіраторні інфекції захворіло 3 177 осіб, показник захворюваності – 252,31 на 100 тис. населення знаходиться нижче визначеного епідемічного порогу 370,1 на 100 тис. населення на 31,9%. У порівнянні з попереднім тижнем кількість захворілих збільшилася на 0,75%.

Захворіло 2 149 дітей віком до 17 років. У порівнянні з попереднім тижнем на 10% зросла  кількість захворілих дітей у віковій групі 5-14років.

Серед осіб, які звернулися за медичною допомогою частка госпіталізованих знаходиться на рівні попередніх тижнів  і становить 4,8%.

В області розпочалася щеплювальна кампанія проти грипу. У Виноградівському районі щеплено 210 осіб із групи  медичного ризику вакциною корейського виробництва Джі СІ Флу.

Спостереження за перебігом епідемічної ситуації в області продовжується.

За матеріалами прес-центру ОЦЗ в Закарпатській області

 

 

 

21 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів