З Ужгорода стартувала презентація платформи, яка затягне кожного українця глибше в онлайн

Україна стала першою країною у світі, де Група компаній UP.me реалізувала запуск Всеукраїнської електронної онлайн-платформи, що об'єднує виробників товарів і послуг, дистриб'юторські і роздрібні мережі, операторів електронної торгівлі, споживачів товарів і послуг, а також органи державної влади, громадські організації, наукові установи та заклади освіти, тим самим створюючи екосистему ефективного бізнес-партнерства на національному рівні.

 

Про це йшлося сьогодні під час презентації платформи в Ужгороді. Як повідомив депутат Закарпатської облради Андрій Андріїв,

"UP.me буде зручним і ефективним інструментом, який допоможе і закарпатському бізнесу завжди тримати "руку на пульсі".

За інформацією організаторів, ключовою метою роботи онлайн-платформи UP.me є генерування бізнесу і розширення його географії, створення нових робочих місць. Онлайн-платформа є інноваційним, унікальним IT- та бізнес-рішенням, що сприяє розвитку малого та середнього підприємництва в Україні завдяки ефективному збільшенню контактів між виробниками товарів та послуг та споживачами, як всередині країни, так і за ії межами.

У рамках Конференції пройшли виступи та дискусії за участю очільників області, представників місцевої влади, керівників громадських організацій, науковців, керівників вищих навчальних закладів, представників бізнесу.

Іван Дуран, заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації: «Одним із найважливіших питань для влади в регіоні є питання створення стабільної фінансової бази для розвитку регіону. І головними напрямками фінансової стабілізації є розвиток і підвищення ефективності виробництва товарів та послуг в регіоні, підвищення товарообігу, зміцнення торгівельних зв’язків з іншими регіонами країни та за кордоном. Інтернет сьогодні міняє буквально все. Ми потребуємо впровадження новітніх конкурентоспроможних інформаційно-комунікаційних технологій в усі сфери суспільного життя, зокрема в економіку України і в діяльність органів державної влади та органів місцевого самоврядування, що призведе до детінізації економічних відносин та підвищенню ВВП. Ми вкрай потребуємо модернізації «класичних» секторів економіки (виробництва, торгівлі, надання фінансових і банківських послуг тощо) та їх переорієнтації на «електронний» формат.

Всеукраїнська онлайн-платформаUP.me – це комфортний доступ до товарів та послуг для всіх учасників. Це інструмент для використання сучасних технологій задля отримання вільного та рівного доступу до електронних послуг за допомогою єдиного ресурсу».

Сергій Луцюк, голова Комітету з підтримки та розвитку Всеукраїнської електронної платформи Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України:

«Малий та середній бізнес - це соціально-економічний фундамент, без якого не може стало розвиватися жодна держава. За рахунок відкриття підприємцями власної справи в державі знижується рівень безробіття та одночасно збільшується рівень доходів населення, що в свою чергу, призводить до зростання сукупного попиту та збільшення виробництва. Мале та середнє підприємництво допомагає державі вирішувати економічні та соціальні проблеми, адже створюється конкурентне середовище та умови для функціонування приватного капіталу, створюються додаткові робочі місця, запроваджуються програми професійного навчання, підвищується привабливість країни для іноземних інвестицій, на краще змінюється структура і якість внутрішнього валового  продукту (ВВП).

Сьогодні склалась ситуація, при якої далеко не всі підприємці можуть ефективно використовувати найкращі можливості онлайн-середовища, тому що перехід в цифровий формат вимагає додаткових інвестицій.

Всеукраїнська онлайн-платформаUP.me створена саме для вирішення головних завдань підприємств малого та середнього бізнесу, як сучасний потужний канал для реалізації товарів та послуг, та платформа для залучення інвестицій».

Сергій Фаркаш, президент Закарпатської міжнародної торгової палати (ICC Ukraine):

«Пріоритетним завданням для нас є сприяння розвитку міжнародної торгівлі та інвестицій в економіку України, із впровадженням кращих світових практик. Однією з таких практик є використання сучасних інформаційно-комунікативних технологій для взаємодії держави, бізнесу та суспільства. Коли за допомогою електронних каналів створюється ефективне та комфортне онлайн-середовище, національна екосистема. За допомогою такої екосистеми бізнес з меншими затратами опановує нові ринки, шукає партнерів, залучає інвестиції, а держава більш оперативно та прозоро виконує свої функції. Створення такого сприятливого бізнес – середовища сформує позитивний міжнародний імідж країни, від якого виграють всі».

Анна Броварник, керівник проекту Всеукраїнська онлайн-платформаUP.me:

“Тільки кожен сьомий мешканець країни купує товари он-лайн або сплачує рахунки через Інтернет, незважаючи на фінансові переваги такої моделі споживання. Ми зробили використання Інтернетом комфортним та вигідним для всіх. Персональні бізнес-консультанти по всій країні допоможуть кожному споживачу здійснити покупку, з урахуванням його індивідуальних потреб.

На Всеукраїнськїй онлайн-платформі UP.me вже сьогодні розміщені тисячі українських підприємств і структур, сотні тисяч товарів і послуг. Зараз настав той момент, коли всі учасники системи можуть впроваджувати технології та методичні розробки, які використовуються в нашій онлайн-платформі. Це буде сприяти збільшенню різноманітності та кількості більш доступних та якісних електронних послуг від всіх учасників Всеукраїнської онлайн-платформи для ефективного бізнес-партнерства”.

 

15 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів