Вони існують! Одного посадовця, якого піймали нетверезим за кермом в Ужгороді, таки судили

Вони існують! Одного посадовця, якого піймали нетверезим за кермом в Ужгороді, таки судили
Суд визнав переконливими докази, що один із затриманих в Ужгороді восени водіїв був за кермом напідпитку і постановив позбавити водія права керування строком на 3 роки та сплатити штрафи на користь держави на загальну суму у понад 30 тисяч гривень.

 

Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева у Фейсбук нагадала, що наприкінці вересня ужгородські патрульні зупинили автомобіль KIA Cerato через порушення ПДР. Водій відразу відмовився співпрацювати з патрульними та всіляко ухилявся від виконання законних вимог.

Також полісмени одразу помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння та негайно доставили в Ужгородський міський відділ поліції для встановлення особи та складання відповідних адмінматеріалів.

Як вдалося з’ясувати, керував автомобілем працівник Головного управління юстиції в Закарпатській області, на якого вже складали адміністративні матеріали через керування напідпитку. 

Як це було – докладніше у відео. 

Нагадаємо, суддя Ротмістренко, якого у серпні, а також нещодавно вдруге затримали в неадекватному стані за кермом, першого разу біля Мукачева уникнув відповідальності, а за другим разом для перевірки на наркотичні речовини виявилося, що в нього замало сечі.

 

 

22 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів