В гості до закарпатських буйволів запрошує Виноградівщина

В гості до закарпатських буйволів запрошує Виноградівщина
Подружиться з буйволами, може кожен, відвідавши унікальну ферму в Закарпатті, замовивши екскурсію по фермі, продегустувати справжній сир моцарелу, зробити фото з чорними буйволами.

 

Про це повідомляє Олександр Коваль, керівник "Турінформ Закарпаття" та пропонує знайомство і рекомендує відвідати ферму справжнісіньких, чорних буйволів в селі Олешник, Виноградівського району.

буйволи

Карпатський буйвіл, так саме "буйвіл" (назва породи), це розумна і доброзичлива тварина, з якою потрібно спілкуватися, яка має свій характер, та не любить агресії.

Плануючи відпочинок в Закарпатті, рекомендуємо відвідати Виноградівський район з його унікальними архітектурними та культурними пам'ятками, а також радимо Вам відвідати унікальну ферму чорних буйволів і єдиний дегустаційний зал продукції з молока буйволів.

буйволи

Пам'ятайте, що знайомство з новою культурою, традиціями - це головна цінність будь-якого туру і подорожі. Так що плануючи свою екскурсію у Закарпаття та Виноградівський район, обов'язково відвідайте ферму буйволів.

Пропонуємо Вашій увазі 5 аргументів за те, щоб відвідати ферму:

1. Бути першим. Відвідавши ферму буйволів, Ви точно будете першим серед Ваших знайомих, які отримали можливість, поспілкуватися з цими дивовижними тваринами. Зрозуміло, що відвідати всі куточки Закарпаття складно, але є місця, які пропустити не можна.

2. Отримати нові знання. На фермі Вам розкажуть про буйволів, їх історію, що вони їдять, скільки молока дають, як живуть, що люблять, в чому користь їх продуктів і звичайно ж для екології регіону. Для Карпат це традиційні тварина, вони тут живуть 1500 років. тут Ви познайомитеся з історією, культурою і традиціями Закарпаття. На фермі є можливість, згідно технології, зробити сир своїми руками та здобути новий досвід.

3. Дегустація продукції з молока буйволів. Якщо Ви хочете дізнатися яка справжня моцарела на смак, то Вам саме сюди. Тут Ви зможе навіть побачити, як роблять сир моцарелла – а його роблять з молока буйволів. Дегустаційний зал працює щодня, але Ви повинні розуміти, що Вам краще дзвонити заздалегідь, що б домовиться про час візиту, так як на фермі буйволів постійно кипить життя і відбуваються різні технологічні процеси виробництва продукції і догляду за чорними буйволами. Тут Ви, звичайно ж, можете купити сир моцарелу.

На дегустацію Вам запропонують: сир твердий (з молока буйвола), сир плавлений, сир моцарелла (з молока буйвола), сир (з молока буйвола), молоко буйвола, масло з молока буйвола, сир Панир (адегейскій), а також є сир овечий , бринза, вурда (рикотта). Але якщо Ви будете замовляти дегустацію, то Вам слід уточнити наявність тих чи інших продуктів.

буйволи

Вартість дегустаційного набору 45 грн.

4. Позитивні емоції. Відвідавши ферму буйволів, Ви отримаєте заряд позитивних емоцій. Буйволи спокійні й добрі. Але пам'ятайте про правила безпеки, не потрібно занадто близько наближатися. А ще, ваші фото буйволів будуть унікальні в соціальних мережах, так що у Вас буде перевага перед своїми друзями, колегами.

5. Підтримати регіонального виробника. На фермі буйволів при виробництві молочної продукції використовують тільки натуральне молоко, без консервантів. Даний продукт не індустріальний і в цьому його унікальність, специфічність, все що Ви бачите – роблять руками. Пам'ятайте, що купуючи продукти, які зроблені в Україні, Ви сприяєте розвитку місцевої економіки, створенню робочих місць, ну і, звичайно ж, інфраструктури регіону, індустрії туризму.

Де знаходиться ферма буйволів? Як доїхати? Ферма знаходиться в околиці міста Виноградово, в селі Олешник. Всього в 30 км від міста Хуст, 40 км від міста Берегове і 70 км від міста Мукачево. У теплий період року на ферму можна приїхати велосипедом.

Яка тривалість екскурсії? Орієнтовно для відвідування ферми плануйте від 30 до 60 хвилин. Все залежить від кількості і складу групи, а також можливостей ферми.

Адреса ферми "Карпатський буйвіл": Закарпаття, Виноградівський район, село Олешник, тел для довідки: 068 – 023 – 56 – 40

Джерело: Турінформ Закарпаття

 

06 січня 2017р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів