Мукачівці в рідних стінах долають «Ніку», а в гостях поступаються ФК «Львів»

Мукачівці в рідних стінах долають «Ніку», а в гостях поступаються ФК «Львів»
Для команд мукачівського «Мункача» в чемпіонаті ДЮФЛУ кожне очко на вагу золота, тож на матч з одним із головних конкурентів у боротьбі за збереження прописки в вищій лізі – івано-франківською «Нікою» мункачівці налаштовувалися по особливому.

 

Вже з перших хвилин було видно, що наші хлопці націлені на результат – чи не перша атака закарпатців призвела до голу. Максим Навроцький зумів випередити кіпера «Ніки», який вийшов уперед, щоб забрати м’яч і з кута воротарського майданчика  простірлив на дальню стійку – де вже в пусті ворота пробивав Артем Атамась.

А вже на 13-й хвилині сам М.Навроцький несподівано для кіпера гостей пробив з-під захисників – точно в правий кут воріт від стража воріт «Ніки» - 2:0. Здавалося б комфортний результат для нашої команди, але видно хлопці дещо розслабилися за що й поплатилися на 29-й хвилині першого тайму.

Навісну передачу суперників перериває наш воротар – Максим Колісник, вибиваючи м’яч за межі штрафного, але на підборі першим був  гравець «Ніки» Олесандр Тимченко, який філігранно перекидає кіпера – 2:1.

В другій половині гри домінували господарі поля, які ще мінімум тричі могли вразити володіння івано-франківської команди, однак Артема Атамася, Івана Байсу та Максима Новроцького підвела виконавська майстерність. Проте й гості могли врятувати гру й здобути нічию. Та, на щастя, в одному епізоді  дійно зіграв М.Колесник, а в іншому – м’яч після виходу один-на –один із нашим кіпером нападника гостей в сантиметрах розминувся із стійкою воріт. Тож нелегка перемога – 2:1

Технічні дані

Стадіон «Авангард» м.Мукачево

Глядачів: 60, температура: +10

ДЮФК «Мункач» U-17 – «Ніка» U-17 – 2:1 (2:1)

Голи: Атамась 1,Навроцький 13 – Тимченко 29

«Мункач» U-17: Колесник Максим, Береш Антон, Баятян Артем, Орсагош Дмитро, Попов Максим, Кучмер Степан (Равлик Василь 69), Навроцький Максим (Шеверя Артур 74), Байса Іван, Цвик Микола (к), Лозан Олег, Атамась Артем (Онищук Володимир 79).

Запасний: Дробот Антон

Тренер: Іван Фізер

«Ніка» U-17: Бобик Любомир, Столяренко Вадим, Коржик Володимир, Шаран Андрій, Конрад Владислав (Морис Станіслав 61), Полозяк Віталій, Нагірний Назарій (Мула Андрій 56), Воробчак Назарій, Боднарук Андрій (к), Вітовський Мар’ян (Масляк Андрій 43), Тимченко Олександр (Чуйко Сергій 69).

Запасні: Дадик Остап, Карташов Володимир

Тренер: Іван Лукань

Арбітр: Леськів Ярослав(Чернівці)

Асистенти арбітра: Онишків Андрій, Цмоканич Назарій (Львів)

Спостергіач арбтражу: Маковій Василь (Чернівці)

П’ятнадцятирічні мукачівці також продемонстрували своєю грою жагу до перемоги й відповідальність за результат. Підопічні Віктора Гея в стартові хвилини виглядали дещо невпевненими, дозволивши гостям похазяйнувати на власній половині поля. Та невдовзі хлопці зібралися й перевели гру на половину поля суперника. А на 19 хвилині масована атака мукачівців завершується голом в ворота суперника – Віктор Резніченко, отримавши м’яч на лінії карного майданчика гостей, скористався помилкою воротаря «Ніки», яки задалеко вийшов за межі воротарської площі й точно пробив  у дальній кут. Цей рахунок протримався до завершальних хвилин двобою, тримаючи команди  та вболівальників у напрузі. Лише на 70-й хвилині знову Віктор Резніченко, який проявив індивідуальну майстерність, обігравши двох оборонців і безвідпорно пробив зняв усі питання щодо переможця даної гри. Рахунок мі г стати і 3:0 на нашу користь, однак Іван Станкович, який пробивав у ворота з трьох метрів влучив у поперечину. Тим не менш – 2:0 перемога, яка додає впевненості нашій команді у подальшій боротьбі за збереження статусу вищелігової команди ДЮФЛУ.

Технічні дані

ДЮФК «Мункач» U-15 – «Ніка» U-15 – 2:0 (1:0)

Голи: Резніченко 19, 70

«Мункач»: Добуш Віталій, Ільтьо Владислав (Катеринка Сергій 71), Резніченко Віктор, Барановський Богдан, Іванчо Владислав, Бура Руслан, Мориляк Едуард, Попович Іван, Криськів Андрій (Лях Дмитро 49), Недосик Олександр, Станкович Іван.

Запасні: Юртин Олександр, Онижук Руслан, Роман Олександр, Мадяр Юрій, Легеза Владислав.

Тренер: Віктор Гей

«Ніка»: Острижнюк Віталій, Когут Андрій, Трощук Дмитро (Ушко Віталій 60), Шевчук Кирил, Василів Андрій, Григорів Іван, Бойко Назарій (Пазюк Олег 55), Голендир Василь (Рещук Денис 66), Доренько Олег (Яцишинець Михайло 52), Дуланчук Артем (Свирид Ігор 68), Передрук Владислав.

Запасний: Мельниченко Ілля

Тренер: Шевчук А.Р.

Інші команди «Мункача» гостювали у Львові: «Мункач» U-16 поступився одноліткам – 0:2, а команда U-14 поступилася господарям з рахунком – 0:3.

Роман Сенишин

 

01 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів