Ужгородський мер Богдан Андріїв провів виїзний прийом громадян

Ужгородський мер Богдан Андріїв провів виїзний прийом громадян
Левова частка звернень, з якими сьогодні ужгородці прийшли на виїзний прийом до міського голови Богдана Андріїва, стосувалася ремонтів дахів багатоповерхівок.

 

Крилова,12, Закарпатська, 170, Сечені, 50, Руданського,3, Оноківська,2, Заньковецької, 17 – далеко не весь перелік будинків, які потребують ремонту і представники яких просили допомоги. Звернення були як індивідуальні, коли приходив один представник від усіх мешканців будинку, так і колективні.

За словами Богдана Андріїва, багато багатоповерхівок, побудованих років 40-50 тому, потребують ремонтів: дахів, каналізації, електрощитових. Минулого року їх зробили у більш ніж 8 десятках багатоповерхівок: у 57 відремонтували покрівлі, у 25 – систему водопостачання та водовідведення. Цього року ремонти також продовжуються, проте звернень не меншає. Однак вирішити всі питання одночасно немає змоги. Проте за результатами І півріччя, залежно від того, якими будуть надходження до бюджету міста, будуть розглядати питання виділення коштів на ремонти будинків у тому числі.

Мешканці будинків № 3 і 5 на вулиці 8 Березня, а також Минайської, 28 прийшли з подякою за надану допомогу:  минулого року у цих будинках за програмою співфінансування з міського бюджету відремонтували дахи, що було багаторічною проблемою, а також замінили каналізацію. Дякували і за освітлення вулиці Минайської: раніше вуличного освітлення вздовж дороги на тротуарах не було взагалі. Дуже добре відгукувалися про працівників "УжБудСервісу" загалом та їх керівника, депутата міської ради Анатолія Ковальського зокрема.

Разом із тим просили ще посприяти, щоб відновили бруківку на тротуарах неподалік будинків, вирішили питання з облаштуванням майданчика для сміттєвих контейнерів, зрізали суху вербу. Власне, з проханнями зрізати старі дерева зверталося кілька ужгородців.

Прийшли на прийом і мешканці вулиці Волошина. Там наразі не вирішено  питання укріплення ґрунту, щоб запобігти подальший його зсуву і потенційному руйнуванню квартир.

Також до міського голови звернулася ветеран війни, 94-річна Ганна Денисова. Вона попросила допомоги з ремонтом квартири та з отриманням путівки на оздоровлення.

Крім того, уже традиційно досить багато звернень стосувалося надання матеріальної допомоги: на лікування, на проведення операції, для погашення боргів за спожитий газ.

Із кожного питання, що зверталися ужгородці, Богдан Андріїв дав доручення вивчити та по можливості вирішити проблему.

Сьогоднішній виїзний прийом громадян міський голова Ужгорода Богдан Андріїв  провів на вул.8 Березня, 28а у приміщенні ПП "УжБудСервіс". Загалом звернулося 35 мешканців міста із 25 заявами.

Джерело: Прес-служба Ужгородської міської ради

 

23 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів